Как ще сме ви полезни като Професионален домоуправител на етажна собственост вижте тук!

Гъвкавото ни работно време и мобилността на екипите ни осигуряват максимално удобство за нашите клиенти. Ние ще изготвим индувидуална програма за почистване и хигиенизиране на имота Ви, съгласно Вашите нужди и изисквания. Разполагаме с млад и амбициозен екип от хигиенисти и регулярно подобряваме качеството на услугата, инвестирайки в почистваща техника, обучения на персонала и непрестанно вглеждане в детайлите.

LUX BULGARIA – Недвижими имоти използва професионални почистващи препарати на доказани производители като Werner & Mertz, Vermop, 3M, Kärcher, Ghibli, Kiter и други.

Важно! При комбинация на тази услуга с други обичайни услуги, от които имотът Ви би имал нужда КОС България ще Ви направи специална отстъпка. Попитайте ни на посочените средства за контакт отдолу или на секция Секция контакти.

Вижте цените ни за професионално почистване на офиси и бизнес сгради тук!

Свържете се с нас за безплатни оглед и оферта!

Ние ще изготвим индивидуална програма за почистване на офиса или бизнес сградата ви, съгласно вашите нужди и изисквания, без значение дали се интересувате от еднократна услуга или абонамент!

КОС България използва професионални почистващи препарати на доказани производители като Werner & Mertz, Vermop, 3M, Kärcher, Ghibli, Kiter и други.

С гъвкавото си работно време и мобилност на екипите ни Ви осигуряваме максимално удобство и комфорт при изпълнение на служебните си задължения. Разполагаме с млад и амбициозен екип от хигиенисти и регулярно подобряваме качеството на услугата, инвестирайки в почистваща техника, обучения на персонала и непрестанно вглеждане в детайлите. Ние осъзнаваме, че поддържането на отлична хигиена и чистота на работното място и офиса създава ползотворна и приятна работна атмосфера, повишава ефективността на компанията и създава положителни чувства и впечатления във Вашите клиенти и посетители.

* * * * * * * * *

Lux Bulgaria * #luxbulgariare
Web site: http://www.luxbulgaria.com
Предлагаме персонализирано обслужване, според желанието и необходимостите на клиентите!
Sofia, Bulgaria