Поддръжка на зелени площи

Създаването на вашата красива градина е само първата крачка. За да ви зарежда със свежо настроение през цялата година, за нея са необходими редовни грижа и внимание. КОС България предлага абонаментни планове за поддръжка на градини и интериорно озеленяване по индивидуална програма, съобразена вашите изисквания и очаквания.

Нашите специалисти ще дадат обективна оценка на съществуващото положение и ще ви предоставят цялостна концепция за мероприятия по поддръжката напълно безплатно.

Освен обичайното становище за състоянието на декоративната растителност, ние ще идентифицираме болести и вредители, както и мерките за тяхното третиране, при заблатяване на терена ще предложим подходящи мерки за дрениране на почвата, при нужда ще възстановим тревния килим или ще подменим растителните видове, ще се борим с плевелите и ще осигурим навременното им унищожение.

Наш ангажимент ще бъде да ви запознаем със състоянието на поливната система и градинското осветление, да поправим и поддържаме малки архитектурни елементи като беседки, перголи, пейки, водни площи и др.

Разчитайте на нас за цялостна поддръжка и на интериорното си озеленяване. Грижите за домашни цветя се извършват целогодишно при изготвен график.

* * * * * * * * *

Lux Bulgaria * #luxbulgariare
Web site: http://www.luxbulgaria.com
Предлагаме персонализирано обслужване, според желанието и необходимостите на клиентите!
Sofia, Bulgaria